Låni » Lån » Sambla Lån

Sambla Lån

Sambla Lån
★★★★★

Lånebelopp

5 000 - 600 000 kr

Effektiv ränta

3,06 - 29,99 %

Låneperiod

1 - 20 år

Bet.anmärkning OK

Endast 1 UC

40 anslutna banker

Populärt val

Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat

Läs mer

Fördelar

 • Upp till 40 låneförslag
 • Endast 1 UC
 • Snabb ansökning på 2 min

Nackdelar

 • Kan dröja upp till 24h för alla erbjudanden

  Snabbfakta

 • Upplysning: UC
 • Ålder: 18
 • Låneförmedlare: Ja
 • Antal banker: 40
 • Lånetyp: Privatlån, Låneförmedlare
 • Utbetalning: 1 - 3 dagar
 • Helglån: Nej

Information om Sambla Lån

Med Sambla kan man med endast en låneansökan får låneförslag från de upp till 40 anslutna bankerna. Sambla samarbetar med banker och långivare som erbjuder lån utan säkerhet på från 5 000 kr upp till maximalt 600 000 kr. Vid ansökningen görs det en UC-förfrågan som sen alla kreditgivare delar på. Det finns även anslutna banker som använder sig av Bisnode eller Creditsafe för att göra en kompletterande kreditupplysningar.

Utöver Sambla så driver Sambla Group AB även lånetjänsten Advisa samt utländska låneförmedlare i Finland och Norge.

Sänk dina lånekostnader med Sambla

Genom att jämföra lån med Sambla går det att sänka sina befintliga lånekostnader. Om du redan har befintliga snabblån och krediter kan du ansöka om att baka ihop dessa till ett privatlån med lägre ränta och avgifter. Enligt statistik från Sambla sparar den genomsnittliga nya kunden som slår ihop lån över 17 000 kr på sitt nya lån.

Lån med låg kreditvärdighet och betalningsanmärkningar

Med Sambla går det att söka lån även med låg kreditvärdighet och med betalningsanmärkningar.  Det är möjligt med ansökningar på upp till hela 10 anmärkningar, kravet är att du inte har någon skuld hos Kronofogden, har en fast inkomst och är minst 18 år gammal. Vid låg kreditvärdighet får du räkna med färre låneerbjudanden och att du får låna till högre ränta. Det är inte heller säkert att du får låna hela summan du söker för.

Hög beviljandegrad

Sambla sticker ut något när det gäller hur många låneansökningar som blir godkända. Detta är tack vare att låneförmedlaren samarbetar med såpass många olika banker – både storbanker som SEB, Collector och ICA Banken såväl som nischbanker och snabblån som Brixo, Banky och Cashbuddy. Därmed finns möjligheten att man blir beviljad ett så kallat smslån som ställer lägre krav på kreditvärdighet (men räntan blir istället högre).

Fördelar att lägga till medsökande

Om du lägger till en medsökande får du ofta både lägre ränta och fler låneförslag. Har du låg kreditvärdighet kan detta vara extra värdefullt och öka chanserna rejält att få lån. Enligt statistik från Sambla får man i snitt 2 % lägre ränta och 17 % fler låneförslag om man har lagt till en medsökande.

Fördelar

 • Upp till 40 låneförslag
 • Endast 1 UC
 • Snabb ansökning på 2 min

Nackdelar

 • Kan dröja upp till 24h för alla erbjudanden

Så ansöker du om lån hos Sambla Lån

För att ansöka om att jämföra lån genom Sambla gör du så här:

 1. Välj önskat lånebelopp och löptid. Du ser direkt den ungefärliga månadskostnaden för ditt lån om det blir beviljat.
 2. Välj om du vill baka ihop befintliga lån eller ta nytt
 3. Fyll i din e-post och mobilnummer. Välj om du vill gå med i Sambla Plus, vi rekommenderar ej eftersom du då kommer få reklam via e-post och SMS. Det är inget måste att kryssa i detta och påverkar inte din ansökan negativt på något sätt.
 4. Gå vidare och fyll i uppgifter om din privatekonomi som anställningsform, månadsinkomst och cilvilstatus.
 5. Skicka in din låneansökan och signera med BankID. Du har ännu inte förbundit dig till något.

En UC tas nu på dig när du skickar in din låneansökan. Du kommer därefter under 24 timmar att få olika låneförslag från de långivare som Sambla samarbetar med. Om du får ett låneförslag du vill gå vidare med skriver du under skuldbrevet med BankID. Det är först då du har förbundit dig till något.

Ofta får man flera låneförslag direkt när ansökningen har skickats in, men det är dumt att ta första bästa. Ge det ett dygn så har du fått svar från alla banker som kan tänka sig att låna ut pengar till dig.

Sambla Lån - Omdöme

Sambla är kanske den låneförmedlaren i Sverige som har flest antal anslutna banker – hela 40 stycken – och som kan erbjuda lån även med låg kreditscore. Det går att söka lån med så pass låg månadsinkomst som ca 8 400 kr brutto/månad och med upp till 10 betalningsanmärkningar.

Men även om man har en mer ordnat privatekonomi kan man ansöka om nytt privatlån och se vilken bank som erbjuder den lägsta räntan. Har man många smålån kan man spara stora pengar genom att baka ihop dessa till ett samlingslån och på så sätt få ner sina ränte- och lånekostnader.

Den enda egentliga nackdelen med Sambla är att de inte direkt har någon inloggning där man får se sina låneerbjudanden. Däremot får man se alla låneförslag på webbplatsen.

Banker och långivare anslutna till Sambla Lån

Moank, Coop MedMera Bank, Lån & Spar Bank, SevenDay Bank, Bigbank, Ferratum Blancolån, Marginalen Bank, Nordnet, MoneyGo, Lea bank, Collector Bank, Avida Finans, Wasa Kredit, Instabank, ICA Banken, Konsumentkredit, Resurs Bank, SEB, Ikano Bank, Thorn PrivatFinans, TF Bank, re:member, Nordax Bank, Morrow Bank, Bank Norwegian, Wästgöta Finans, Northmill Bank, Svea Ekonomi, Facit Bank, Brocc, Credento, Primal Capital, Risicum, Nstart, Tryggkredit, GoodCash, Cashbuddy, Brixo, Banky.

Fakta om Sambla Lån

Lånesumma:5 000 kr - 600 000 kr
Effektiv ränta:3,06 - 29,99 %
Löptid:1 år - 20 år
Inkomstkrav:Nej
Kreditupplysning:UC
Utan UC:Nej
Ålder:18 år
Betalningsanmärkning OK:Ja
Skuld hos Kronofogden:Nej
Låneförmedlare:Ja
Antal banker:40 st
Lånetyp:Privatlån, Låneförmedlare
Utbetalningstid:1 - 3 dagar
Lån på helger/kvällar:Nej
Direktutbetalning:Nej
Aviavgift:0 kr
Säkerhet:Utan säkerhet
BankID:Ja
Lägga till medsökande:Ja
Samla lån:Ja
Vårt betyg:★★★★★

Företagsinformation

Namn:Sambla Group AB
Webbplats:https://www.sambla.se/
Org-nr:556974-8378
Adress:Strandvägen 5B, 114 51 Stockholm
Telefon:0770 22 0 180
E-post:kundtjanst@sambla.se

Öppettider kundtjänst

Måndag:09.00-20.30
Tisdag:09.00-20.30
Onsdag:09.00-20.30
Torsdag:09.00-20.30
Fredag:09.00-17.00
Lördag:12.00-16.00
Söndag:12.00-16.00