Låna pengar helg

Ibland behöver man låna pengar och få tillgång till pengarna direkt. I vanliga fall beviljas ett lån under långivarens öppettider, som normalt är under kontorstid vardagar, men det finns även snabblån med direkt utbetalning, även under kvällar, nätter eller helger. Om du akut behöver låna pengar finns det alltså även sådana möjligheter. Notera att det här är högriskkrediter med hög effektiv ränta.

Det finns alltså som sagt ett antal långivare som betalar ut pengarna direkt – oavsett dag eller tid på dygnet. Direkt efter att lånet har blivit godkänt så får du utbetalning i realtid till ditt bankkonto. Här listar vi sådana långivare som betalar ut pengarna direkt under både helger och kvällar. Kravet för att få direkt utbetalning är att du blir godkänd förlånet och har ett konto hos samma bank som långivaren kan betala ut via. Om du inte har konto i samma bank får du normalt pengarna under samma dag om du gjort din låneansökan innan kl 13, annars dagen efter.

HögkostnadskreditEtt snabblån/smslån är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Här kan du låna pengar under kvällar och helger

Lumify blancolån snabblån direktutbetalning seb creditsafe lånutanuc
  • Låna pengar under kvällar & helger
  • Låna utan UC
  • Pengarna på kontot inom 30 min
Lånesumma:2 000 - 20 000 kr
Löptid:1 mån - 1 år
Ränta:39,5 %
Effektiv ränta:12,87 % - 75,18 %
Kreditprövning:Creditsafe
Betalningsanmärkning:Nej
Direkt utbetalning:Ja (SEB)
Åldersgräns:18 år
Säkerhet:Nej
Uppläggning:0 kr
Avi:60 kr
Typ av lån:Högkostnadskredit
Ansök & läs mer här
Första lånet maximalt 6 000 kr. Efter återbetalt lån har du möjligheten att låna upp till 20 000 kr.
Kundtjänst har öppet måndag - fredag 9:00 - 17:00

Hur fungerar ett lån med direkt utbetalning under kvällar och helger?

Hur kan då långivaren bevilja mitt lån om deras kontor är stängd och personalen ligger och sover? Jo, när du tar ett lån med direkt utbetalning under kvällar och helger så görs en kreditupplysning automatiskt hos ett Kreditupplysningsföretag, det kan vara UC, Bisnode, Creditsafe, eller något annat företag. Det svaret som långivaren får avgör om lånet blir beviljat eller inte.